Пескара овог викенда домаћин турнира у одбојци на песку

Sportski tereni na gradskom kupalištu Peskara ovog vikenda su domaćini turnira u odbojci na pesku, na kojem nastupaju najbolji srpski takmičari u ovoj sportskoj disciplini.

Grad Zrenjanin je, naime, i ove godine, već tradicionalno, domaćin četvrtog po redu od ukupno sedam turnira državnog prvenstva „Bič-volej lige Srbije 2019“. 

Ovo je šesta sezona u kojoj je grad na Begeju domaćin jednog od turnira u odbojci na pesku, a po treći put održava se na novim terenima na Peskari. Ovi tereni su namenski izgrađeni upravo za odbojku na pesku.


Na turniru u Zrenjaninu učestvuje 26 muških i 10 ženskih ekipa. Juče i danas publika je imala priliku da gleda niz kvalitetnih kvalifikacionih mečeva. Finalne utakmice su na programu u nedelju. Žensko finale najavljeno je za 15.30 časova, a muško će početi sat vremena kasnije.

odbojka_na_pesku_peskara
Пескара - одбојка на песку
Пескара - одбојка на песку
Пескара - одбојка на песку
Пескара - одбојка на песку

Podsećamo, na prošlogodišnjem turniru na Peskari, u konkurenciji muških ekipa, pobedili su Đorđe Klašnić i Marko Plavšić. Najuspešniji ženski par bio je Gorana Mrđan / Aleksandra Aleksić.

Tekst i foto: Zoran Bogaroški zrenjaninski.com

Оставите одговор