Снимали смо званично отварање Пескаре из воде и ваздуха

Купалишна сезона на „Зрењанинском мору“ данас, 15. јуна тачно у подне је и званично отворена. Иако су први купачи почели да пристижу још прошлог викенда, данашњи дан је, ако је судити по посећености и добром расположењу, и поред високих температура, испунио очекивања свих посетилаца.

ПЕСКАРА ОТВАРАЊЕ 2019.

Програм отварања почео је у подне са авио акробацијама на небу, а наставио се целодневним музичким програмом на новом, ограђеном и уређеном делу Пескаре.
За најмлађе посетиоце побринули су се Хаос аниматори, а с обзиром на то да је ово купалиште погодно за такозвани аква бајк, млађи и храбрији купачи имали су прилике да се бесплатно опробају у вожњи скутера на води.
Овога лета, посетиоци ће имати прилике да користе нове тушеве, док су централна плажа и ограда око ње такође уређени.
У наредна два месеца на Пескари ће се смењивати занимљиви спортски, омладински, културни и забавни садржаји.
А како смо ми видели данашњи дан на Пескари, са земље и из ваздуха, погледајте у видеу у ком је и екипа портала „И лове Зрењанин“ заиста уживала снимајући га!

извор: ilovezrenjanin.com

Почела сезона купања на Пескари, купаче дочекао одличан провод!

Сезона купања на Пескари званично је почела у суботу, 15. јуна. А спектакуларан догађај, Школа мотонаутике „Мотојет Х2О адреналин“, обележио је отварање купалишне сезоне на најпопуларнијем зрењанинском купалишту.
Мотонаутички клуб „Мотојет“ из Новог Сада, наиме, организовао је тродневну обуку за Зрењанинце, за вожњу скутерима на води. Одзив је био више него одличан.
– Веома сам задовољан интересовањем Зрењанинаца, посебно младих, који су се одлично показали у овладавању вожње скутера. Обуку је прошло око 100 младих и сви су добили дипломе за савладану теорију и праксу – истиче Александар Кревешић, председник Мотонаутичког клуба „Мотојет“ из Новог Сада.

Peskara Zrenjanin
Са отварања купалишне сезоне 2019

On podseća da je u praktičnom delu obuke organizovana vožnja na sedećim i stajaćim skuterima. U nedelju je bio organizovan ispit spretnosti, a učesnici su vozili oko bova i merilo se vreme. Prvih troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji dobilo je medalje.

Hteli smo da podstaknemo učesnike da što ozbiljnije pristupe obuci, koja je atraktivna ali zahteva maksimalnu pažnju i odgovornost. Svi učesnici obučavani su uz maksimalne mere bezbednosti i po njih i po prisutne na kupalištu – napominje Krevešić.

Манифестацију „Зрењанинско лето на Пескари“, у оквиру које је организована и школа мотонаутике, свечано је отворио помоћник градоначелника Зрењанина Душко Радишић.

Са отварања купалишне сезоне 2019
Peskara Zrenjanin
Са отварања купалишне сезоне 2019

фото: Александар Блануша
текст: zrenjaninski.com

Оставите одговор