Атрактивнији садржај на “Пескари” ове купалишне сезоне

Gradsko kupalište Peskara, u Zrenjaninu u završnoj fazi je priprema, da i ove letnje sezone spremno dočeka kupače. U to se obilazeći ovu atraktivnu gradsku destinaciju , uverio i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

На популарној “Пескари” у току су радови на проширењу плаже на главном језеру, а градске службе и јавна предузећа и установе завршавају све неопходне припреме, те посетиоци могу очекивати добро уређено купалиште са свим неопходним садржајима.

Градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић изразио је задовољство што ће “Пескара” ове сезоне бити још уређенија и атрактивнија за све посетиоце.

“Почетак купалишне сезоне очекује нас 15. јуна, данас са својим сарадницима обилазим радове и желим да истакнем наше амбициозне планове за предстојећу сезону. Дуплирамо капацитет овог купалишта, и за кратко време уредићемо потпуно нову плажу. Задовољан сам како радови напредују, очекујемо да се заврше до почетка купалишне сезоне, безбедност нам је на првом месту, а нови занимљиви садржаји допашће се свим зрењанинцима, у то сам уверен”, истакао је градоначелник.

Uredjenje_Peskare_Zrenjanin
Градоначелник Јањић са директорима Радишом Дупљановићем и Драгомиром Радованцем

Улаз на купалиште “Пескара” биће и ове, као и свих претходних сезона, бесплатан, иако је оно у потпуности ограђено и може се контролисати све што се дешава унутар њега. По речима директора Градске стамбене агенције Радише Дупљановића, спремни су за овогодишњу сезону, која званично на базену почиње , 15. јуна.

Радове на “Пескари” обишли су заменик градоначелника Саша Сантовац, помоћник градоначелника Симо Салапура, директор Туристичке организације града Зрењанина Зоран Љуботина, његова помоћница Сања Петровић, као и помоћник директора ЈП Градска стамбена агенција Драгомир Радованац.

Оставите одговор