ПРИПРЕМЕ ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ НА ТИСИ И МОТЕЛУ

Припреме на популарним зрењанинским излетиштима увелико трају, очекује нас лепо време и све посетиоце који су планирали да првомајске празнике проведу на Мотелу или на Тиси дочекаће потпуно уређена излетишта.

На излетишту Тиса биће отворени ресторани где ће посетиоци моћи да уживају у рибљим и другим специјалитетима. На Мотелу нема ресторана али зато има неколико постављених места за роштиљање. На Тиси, посетиоцима стоји на располагању и новоизграђена талпа од 340 квадратних метара. Екипе “Чистоћа и Зеленило” биће дежурне током 1. и 2. маја, сакупљаће отпад на поменутим локацијама и делити излетницима ђжакове за одлагање смећа.
Разговарали смо са Драгомиром Радованцем, извршним директором ЈП „Градска стамбена агенција”, која је од прошле године управљач Тисе, Пескаре и Мотела.

Izvršni direktor Dragomir Radovanac
Извршни директор Драгомир Радованац

“У току су припреме на излетишту на Тиси, као и на Мотелу, остало је још да се покоси трава пред први мај и да се гране протресу. Ми као Градска стамбена агенција смо преузели радове на овим локацијама, обезбедили смо још додатних клупа и столова. Хигијенско-санитарни услови су обезбеђени, локације су третиране против крпеља и комараца два пута и спремно дочекујемо предстојеће празнике”- рекао је за наш портал Драгомир Радованац.

извор: zrklik.com

Оставите одговор